biztonság

2019.02.01. 16:30

Vigyázat! Csalók járják a lakásokat a T-Szol nevében

A T-Szol hivatalos munkaruházatában jelennek meg, radiátorcserére, vagy egyéb távhővel kapcsolatos karbantartásra hivatkozva.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock

A T-Szol tájékoztatása szerint február elsején egy bejelentés érkezett a társasághoz, miszerint bizonyos személyek a T-Szol Zrt. hivatalos munkaruhájához hasonló öltözetben (kék munkaruha és jelen esetben sárga mellény) járják a távfűtött lakásokat radiátorcserére, vagy egyéb távhővel kapcsolatos karbantartásra hivatkozva.

A T-Szol felhívja a figyelmet arra, hogy ezek az egyének csalók. Biztonságuk érdekében mindenki fokozott bizalmatlansággal kezelje az ilyen megkereséseket.

A munkatársaik fényképes azonosító igazolvánnyal rendelkeznek és általában előre meghatározott időpontban érkeznek. Kérik, hogy amennyiben önnél a T-Szol Zrt. nevében bárki megjelenik, kérje el az azonosító kártyáját.

Amennyiben hasonló esetet tapasztal, hívja a 34/600-700-as telefonszámot vagy a 34/200-288-as közvetlen hibabejelentő telefonszámot, ahol a diszpécserek szükség esetén a fényképes igazolvány sorszáma alapján igazolni tudják a munkatársuk hiteles személyét.

Címkék#T-SZOL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában