jótékonyság

2020.01.19. 20:06

Pápai Jocival buliztak az SMA-s Ábrisért a tatabányaiak a jégpályán

Hatalmas volt a tömeg szombaton a tatabányai Műjégpályán. Ez még nem lenne újdonság, ezúttal azonban egy különleges esemény miatt koriztak a látogatók.

Sugár Gabi

A kis Ábris édesanyjával jelent meg a korcsolyázáson

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az érkezők a szárligeti Béry-Januskó Ábrisért, a gerincvelői izomsorvadással élő hároméves kisfiúért húztak korcsolyát. A jótékonysági program két szárligeti fiatal, Haag Laura és Kerekes Máté István ötlete volt.

A tatabányai Bárdos-gimnázium tanulói mellett, önkéntesek, és sztárok várták változatos programokkal az érkezőket. Szücsné Posztovics Ilona polgármester is üdvözölte a kezdeményezését, s kiemelte, hogy ezen a délutánon nemcsak az egészségükért, hanem a kis Ábrisért is korcsolyáznak. A programon részt vett Bencsik János országgyűlési képviselő. A fellépők között volt Pápai Joci is. A program elején ott volt Ábris és anyukája is, akinek a rehabilitációját segíti majd a jótékonysági akcióból befolyt összeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában