duplán dupla siker

2019.08.21. 15:06

Pápai Joci városi és zenei díjat is kapott augusztus 20-án

Pápai Joci énekest kétszer is elismerték augusztus 20-án. Szülővárosában és Zamárdiban is díjat vehetett át, de a Tatabányáról indult Follow The Flow is örülhetett a Balatonnál. 

Kemma.hu

Budapest, 2019. február 23. Pápai Joci énekli a gyõztes Az én apám címû dalt A Dal 2019 televíziós versenyen a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Az Eurovíziós Dalfesztiválokon is duplázó sztárnak szülővárosa Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát adományozott, országos és nemzetközi szinten sikert arató előadóművészi tevékenységének elismeréseképpen, amellyel hozzájárul Tata hírnevének öregbítéséhez. Az énekes a fellépése miatt nem tudott részt venni a keddi ünnepségen, amelyen még kilencen vettek át díjat, a kitüntetést később, a városházán veszi majd át.

Zamárdiban viszont ott volt Joci: itt adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján. Több kategóriában, a közönség és a szakmai testület döntése alapján alakult ki a díjazottak sora. Szűkebb hazánk két elismerést is bezsebelt: az év videoklipje a Follow The Flow Nem tudja senki című munkája lett, míg az év dala Pápai Joci Az én apám című száma, amelyet Caramellel készített, és amivel a tatai énekes az idén hazánkat képviselte az Eurovíziós dalversenyen.

Tatán nagyjából akkortáját kezdődhetett a szentmise utáni ünnepi műsor, amikor Zamárdiban már javában hangolhattak a díjátadóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!