pályázat

2019.03.26. 17:30

Magyar apák fotóival tehetjük még meghatóbbá Pápai Joci dalát az Eurovízión

A megható kezdeményezéssel az Én apám című dalban megénekelt apa-gyermek viszonyt mutatnák meg a szervezők a nemzetközi közönségnek.

Kemma.hu/MTI

Budapest, 2019. február 23. Pápai Joci Az én apám címû dalt adja elõ A Dal 2019 televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Rendkívül megható pályázatra invitálja Pápai Joci rajongóit. A tatai énekes dala, az Eurovízós Dalfesztiválig jutó „Én apám“ színpadképéhez bárki küldhet fotót édesapjáról, mely fotók megjelennek a dalfesztiválon. Az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek.

Ahogy arról beszámoltunk, „Az én apám„ című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól. Ezt az apa-gyermek viszonyt szeretné megmutatni az Eurovízió színpadán is. A képeket előzetes válogató után az Én apám színpadképéhez, valamint a Dal című műsorhoz kapcsolódóan is felhasználnak majd.

A fotókat március 31-e éjfélig az [email protected] email címre lehet elküldeni a minimum 2000x2000 pixel felbontású fotókat. Az e-mailben a következő adatokat szükséges megadni:

– pályázó neve,

– pályázó e-mail-címe,

– pályázó telefonszáma,

– amennyiben a pályázó nem múlt még el 18 éves, a törvényes képviselő neve (a fotó kiválasztása esetén a törvényes képviselő aláírására is szükség lesz).

Az MTVA a beküldött felvételek közül „Az én apám” című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki. A kiválasztás után a szervezők e-mailben veszik fel a kapcsolatot azokkal, akiknek a fotóját kiválasztották, és elküldik részükre a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában