elismerés

2020.02.06. 19:46

Örökifjú nyugdíjasát tüntette ki Tatabánya a Szépkorúak bálján

Hetényi Ferenc vehette át az Évgyűrű díjat a Jászai Mari Színházban rendezett bálon. Tatabánya ezzel ismerte el fáradhatatlanságát, példa értékű munkásságát.

Kemma.hu

Hetényi Ferenc vehette át az Évgyűrű díjat a Jászai Mari Színházban rendezett bálon. Tatabánya ezzel ismerte el fáradhatatlanságát, példa értékű munkásságát.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Tizenegyedik alkalommal szervezte meg a KPVDSZ Művelődési Ház a városi nyugdíjas klubok számára a Jászai Mari Színházban a Szépkorúak bálját. Az idén az önkormányzat által alapított Évgyűrű-díjat Hetényi Ferenc, a KPVDSZ Művelődési Ház Területi Nyugdíjas Klubjának vezetője vehette át. A megjelenteket Szücsné Posztovics Ilona jelenlegi, és a bál megálmodója, Schmidt Csaba volt városvezető is köszöntötte, de gálaműsor is várta a résztvevőket.

A díjjal a város azon személyek, szervezetek tevékenységét ismeri el, akik akik érdemben befolyásolják tatabányai idős korosztály, a nyugdíjas társadalom mindennapjait, segítik boldogulásukat, munkásságukkal kiemelkedően sokat tesznek a város idősebb korosztályainak életminőségének javításáért.

Ahogy a méltatásban elhangzott, Hetényi Ferenc születése, 1951 óta Tatabányán él, élete több szállal kötődött a bányászathoz. 2009 óta nyugdíjas. 11 évig tagként tevékenykedett a KPVDSZ Művelődési Ház Területi Nyugdíjas Klubjában, 2019-ben lett a 120 főt számláló közösség vezetője. Munkáját a lelkiismeretesség, a társai felé való nyitottság és segítőkészség jellemzi.

Nyitott közösségi ember, a nyugdíjas klub vezetése mellett több szenior művészeti csoportnak is tagja, így a KPVDSZ Szenior Táncklubnak és a KPVDSZ Búzavirág Dalkörnek. Öt éve vezeti a KPVDSZ Önkéntes Klubját, amelyben maga köré gyűjtötte az aktív

korú és a lakókörzetért tenni akaró nyugdíjas társait, munkája a városrészben példaértékű.

Hetényi Ferencet ismerik és elismerik a városban működő szenior közösségek. A nyugdíjba vonulás után is megmaradt aktív, tenni akaró embernek, akinek egész napját a közösségben való munkálkodás tölti ki. Segítőkész és fáradhatatlan

és a közösségek tagjai mindig számíthatnak rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában