Kisbér

2018.06.17. 19:35

Hétfőtől aszfaltoznak a 81-es főúton, ami a buszok útvonalát is érinti

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. június 18–21. között a 81-es főút kisbéri, 600 méteres, a Komáromi utcát érintő aszfaltozási munkákat végez.

kemma.hu

Az aszfaltozás ideje alatt a forgalomterelési terveket a szakemberek átalakították, hogy a várható torlódások hosszát tovább minimalizálják.

Az új forgalomterelési tervek szerint a 81-es főúton a Győr–Székesfehérvár, illetve a Győr–Komárom irányú forgalmat a Vásártér–Magyar utcára irányítják. A 81-es főút, valamint 13-as főút Székesfehérvár–Győr és a Komárom–Győr irányú forgalom az eredeti terveknek megfelelően a Komáromi utcán, sebességkorlátozás mellett, egy irányban haladhat.

A forgalomterelés érinti az autóbuszjáratok útvonalait, illetve megállóhelyeit. A Komáromi utca megállóhely Kisbérre bejövő oldali megállóját áthelyezik ideiglenesen az alig 200 méterre található Muskátli utca torkolatába, a munkaterületen kívülre. A Muskátli utca ezen ágát a kivitelezés idejére lezárják a gépkocsiforgalom elől. A Komáromi utca megállóhely Kisbérről kimenő oldali megállója pedig a 400 méterre lévő Vásártér utcába, az Iskola előtti mart aszfaltos parkolóba kerül.

Az aszfaltozási munkák idején a kisbéri Komáromi utca páratlan oldalának gépjárművel történő megközelítése hétfőn és szerdán, a páros oldalának megközelítése kedden és csütörtökön, továbbá a Sport utcára való be-, illetve kihajtás mind a négy nap korlátozottan lehetséges. A Hunyadi és a Wenckheim Béla utcák Komáromi és Arany János utca közötti lakói az Arany János utcát használva közlekedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában