Alsógalla, Óváros

2023.04.14. 15:50

Időközi választás: Schmidt Csaba volt körzetének minden lakójáért tenni akar Gál Csaba

Gál Csabát indítja a Fidesz-KDNP Tatabányán, az alsógallai, óvárosi körzetben, amelynek önkormányzati képviselője, Schmidt Csaba a közelmúltban hunyt el.

Kemma.hu

Gál Csaba komoly tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik, nem ismeretlen neki a városvezetés, önkormányzatiság

Forrás: Gál Csaba - Alsógalláért, Óvárosért/Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője közösségi oldalán jelentette be nemrég, hogy a tragikusan fiatalon elhunyt volt polgármester, Schmidt Csaba megüresedett önkormányzati körzetében Gál Csaba indul a Fidesz színeiben a képviselői helyért.

Bencsik János szerint felkészült, pontos, a városüzemeltetés szempontjait kiemelten kezelő költségvetési szakembernek bizonyult az elmúlt időszakban a jelölt, ezért jó szívvel ajánlja Gál Csabát az alsógallaiak és óvárosiak figyelmébe. A jelölt magáról azt írta, hogy Óvárosban, az egykori Bányászkórházban született ötven éve. Tatabányán érettségizett, s a közgazdász diplomája megszerzése óta, immár több mint harminc éve itt dolgozik, lakik, minden ehhez a városhoz köti. Közel két évtizede él a körzetben, de korábban is sok szállal kötődött a városrészhez. 

Hozzátette: minden nap maga is tapasztalja Alsógalla és az Óváros gondjait, problémáit és kész tenni a megoldásukért. Ebben segítheti, hogy tíz évig a tatabányai önkormányzat gazdasági vezetőjeként Schmidt Csabával, az akkori polgármesterrel, a régebbi és a mostani képviselő-testület tagjaival dolgozott együtt. Feladatai közé tartozott a város költségvetésének összeállítása, végrehajtásának ellenőrzése. A hivatal vezetőit, munkatársait, a város cégeit jól ismeri, tisztában van az önkormányzat, az intézmények és a vállalatok működésével, tevékenységével. 

− Évtizedes közös szolgálatunk során sikerült összecsiszolódni a városrész intézményeinek vezetőivel, munkatársaival is. 

Hiszem, hogy a körzet önkormányzati képviselőjeként a továbbiakban velük együtt még többet tudunk tenni a bölcsődénkbe, óvodáinkba, iskoláinkba járó gyermekekért, vagy épp szociális intézményeinkben a szüleink, nagyszüleink korosztályáról való odaadó gondoskodásért.

– Képviselőként segíteni fogom a művelődési házunkban, a Népházban és a Tulipános Házban otthonra lelő közösségeinket, a nemzetiségi hagyományainkat őrző csoportjainkat és az egyházközségeinket − írta Gál Csaba.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!