Támogatás

2023.04.09. 14:43

Kiderült, kit indít a Fidesz-KDNP az elhunyt Schmidt Csaba körzetében az időközi választáson

Kemma.hu

Egyhangúlag támogatták, ki legyen az új jelölt

Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Bencsik János, országgyűlési képviselő közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy rendezték soraikat, időközi választásra készülnek Alsógallán és Tatabánya-Óvárosban, ahol a tragikusan fiatalon elhunyt Schmidt Csaba megüresedett helyét kell átvenni. Ahogy arról már beszámoltunk, június 11-én tartják majd az időközi választást.

A képviselő posztjában arról írt, hogy a Fidesz-KDNP áttekintette az előttük álló feladatokat és egyhangú igen szavazattal támogatja Gál Csaba jelöltségét. A közösen támogatott jelölt hozzászólásban köszönte meg a bizalmat és a támogató szavakat.

Nehéz, de megtisztelő feladatra vállalkoztam. Minden segítséget köszönettel veszek. Bízom benne, hogy párom, gyermekeim, a tágabb családom, barátaim és az egész helyi és városi közösség segítségével sikerül elérnünk azt, hogy Alsógalla és Óváros továbbra is erős, hatékony képviselettel rendelkezzen a városi közgyűlésben. Természetesen az egész város érdekeit szemmel tartva kívánok dolgozni, amennyiben a választók is megtisztelnek bizalmukkal. Veletek-Önökkel együtt sikerülni fog!

– fogalmazott Gál Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában