Közélet

2017.05.25. 18:03

Suhajda Szilárd megrázó üzenetet küldött a Himalájából az utolsó órákról

Hányás és hányinger gyötörte Suhajda Szilárdot, mégis azon gondolkodott, folytatnia kellene a mászást a Mount Everest csúcsára, végül mégis az eszére hallgatott és visszafordult. Most Klein Dávidnak szurkol és neki üzeni: van egy másik élete, ahol haza várják, szeretik. „A másik valóság: maga az Élet!”

kemma.hu

– Egy iszonyatosan nehéz, de egyértelmű döntést követően, hirtelen leromlott egészségi állapotom miatt, kénytelen voltam visszaereszkedni az alaptáborba – írta a volt esztergomi főiskolás a facebookon, ahol részletesen kifejtette, milyenek voltak a visszafordulás előtti utolsó órák odafönt.

Mint fogalmazott, nehéz leírni azt a csalódottságot, amit érzek, azonban az expedíció nem ért véget! Éppen ezért, igyekszem csakúgy mint eddig, szívvel-lélekkel Dávidra és a Hegyre koncentrálni! Ő továbbra is odafent van, napról napra egyre magasabban, így minden figyelmet és biztatást megérdemel! Dávid és az Everest története majdnem tíz évet ölel fel. Végtelenül boldog és büszke lennék, ha sikerülne elérnie a célját! Naponta többször is rádiózni fogunk Vele és izgatottan várjuk a híreket! Bár ott lehetnék mellette! Dávid! Erőt és jó szerencsét, Barátom! Várunk vissza! – folytatta.

Szilárd részletesen leírta az utolsó, fönt töltött éjszakát, rosszullétét, kétségeit és elszántságát, amellyel folytatni akarta az expedíciót.

További részletek Szilárd posztjában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!