Közélet

2014.09.06. 12:22

Szép vértesszőlősi siker a világot jelentő deszkákon

Eredményesen szerepelt a Vértesszőlősi Sportegyesület mazsorett-szakosztálya a horvátországi Porec-ben rendezett Európa- és világbajnokságon.

W. Zs.

A négy napon át tartó rendezvény az IMA, az MWF, és a horvát szövetség szervezésében jött létre.
Pappné Bedei Sarolta, a szakosztály vezetője mesélte el a részleteket:
– Csaknem háromezer fiatal vett részt, akik összesen hétszázötven produkcióval érkeztek a XI. Európa Bajnokságra és az I. Majorette-Sport Világbajnokságra. Csapatunk a classic szenior csapat kategóriában harmadik helyezést ért el, zászlós kategóriában a világbajnoki ötödik, és az Európa-bajnoki ötödik helyet szereztük meg – nyilatkozta Pappné Bedei Sarolta.
Vértesszőlősön kívül megyénkből az oroszlányi Hébé Művészeti Iskola csapata, a tatabányai Kodály-iskola csapata és Réde vett még részt az idei megmérettetésen.

A vértesszőlősi botforgatók az idén ünneplik fennállásuk 21. évfordulóját.
Az edző a további terveket összefoglalóan elmondta: a lányok eztán sem pihennek, az idén még számos felkérésnek tesznek eleget a megye határain belül. Egyebek mellett vasárnap a tatabányai bányásznapon, majd a vértesszőlősi szüreti fesztiválon lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!