Közélet

2014.04.07. 14:48

Így értékelték a győzelmet a megye fideszes jelöltjei

Lapunk kérdésére a megye mindhárom választókerületének fideszes jelöltje elmondta véleményét a vasárnapi, elsöprő kormánypárti győzelemmel végződő választásról.

kemma.hu

Dr Völner Pál a választást értékelendő elmondta: a kormánypártok sikere "nem annyira a kampánynak, mint az elmúlt négy év munkájának köszönhető".

- Rengeteg feladatunk van még, de mostanra visszanyerte az ország a mozgásterét. A jövőben is a munkahelyteremtésre, a gazdaságfejlesztésre, valamint a megélhetési költségek csökkentésére helyezzük a hangsúlyt - fogalmazott a politikus.

Czunyiné dr. Bertalan Judit értékelőjében köszönetet mondott a választóknak a bizalomért, amivel megtisztelték. Mint mondta: az eddig elvégzett munkát igazolja a nagy többséggel elnyert mandátum. A politikus véleménye szerint érdemes volt küzdeni. A jövőre nézvést annyit mondott: "folytatni, folytatni, folytatni..."

Bencsik János szerint az egymás iránti gyűlöletre és széthúzásra buzdító politika helyett az egymás iránti bizalomra épülő politikai kultúra győzött a Tatai-medencében.

- Az eredményt látva elmondható, hogy erős érdekképviseleti szövetséget sikerült kialakítani Tatán, Tatabányán és térségében - mondta a politikus.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!