Közélet

2010.07.08. 20:01

Szocialista zsarolásról beszél a Fidesz

A Fidesz szerint gazdasági és politikai pozíciójával visszaélve zsarolta meg a Vértes Volán egyik vezetőjét az MSZP Komárom-Esztergom megyei alelnöke - írja a Hír TV online.

Hír TV/Kemma.hu

A Hír TV cikke szerint egy helyreigazítási perben a közlekedési társaság forgalmi igazgatója azt vallotta, hogy Konczer Erik a Komáromi Ipari Park Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójaként arra kérte: az ipari parkba közlekedő autóbuszjáratok közül egyet adjanak át egy személyfuvarozó bt.-nek. A társaság kültagja egyébként az MSZP-s Zatykó János polgármester által vezetett Komáromi Önkormányzat pénzügyi osztályvezetője.

Németh Tamás, a Vértes Volán Zrt. forgalmi igazgatója a bíróságon azt vallotta, hogy egy komáromi sörözőben utasította őt Konczer Erik, az MSZP megyei alelnöke arra, hogy a szocialista polgármester főkönyvelőjének érdekeltségi körébe tartozó cégnek engedjék át az ipari parkba közlekedő járatok egyikét. A hírTV információi szerint ezzel egy közel tízmillió forintos megrendelés került volna az MSZP közeli társaság birtokába.

Az ügy további részleteiről a www.hirtv.hu oldalon olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!