Közélet

2009.01.18. 17:20

Hiller: Rövid és olcsó kampányt tervez az MSZP

Dr. Hiller István az MSZP alelnöke volt meghívott vendége a komáromi térségi szervezet küldöttgyűlésének, melyet a hét végén tartottak a molaji városrészben, a Cathedra Oktatási Központban.

H. D.

A küldöttgyűlés alkalmával a komáromi tagok mellett a nyergesújfalui, a lábatlani és a tokodaltárói szervezetek képviselői is beszámoltak az elmúlt esztendőben végzett munkájukról, felszólalásukban a megyeiek támogató segítségét kérték a hatékonyság érdekében. 

Az MSZP- s alelnök a következő két év három választásának stratégiájáról beszélt Komáromban.
– Az európai parlamenti, az országos és a helyhatósági választások kampányaiban tartalmi, rövid és olcsó kampányt akarunk, tekintettel a gazdasági válság okozta gazdasági csökkenésre. A politikánkban a cselekvés és a döntések időszaka következik. Szükség van a magyar baloldalra és annak változására. A szocialista pártnak mint egypárti kormánynak mindent az ország érdekében kell tennünk, ahogy eddig is.

Dr. Hiller István elmondta: a Komárom-Esztergom megyei szervezetet a szocialisták legerősebb oszlopának tekinti, és megköszönte a jelenlévők törekvéseit, egész éves kitartó munkáját. Az alelnök hosszasan beszélt a gazdasági válság okozta nehéz helyzetről, és elővetítette a következő választások kampányának stratégiáit.

A továbbiakban a küldöttgyűlés titkos szavazással a régi elnököt dr. Mészáros Gyulát erősítette meg pozíciójában. Mindeközben Tatán új elnököt választottak a városi szocialisták Boda Balázs személyében, akinek elődje, Sárközi Krisztina – magánéleti okok  miatt – nem is vállalta a jelölést. Az egyik alelnök továbbra is Szaniszló Zoltán maradt, a másik Varga Judit lett.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!