teljes útzár

2020.02.13. 12:30

Kisbusz és kamion ütközött az M1-esen: hárman életüket veszítették

Teljes útlezárás van az M1-es autópályán Tata térségében, ahol három ember vesztette életét a Győr felé vezető oldalon a 72-es kilométerszelvénynél.

Kemma.hu

mentőhelikopter

Forrás: shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint halálos kimenetelű baleset történt február 13-án 11 óra 20 perc körül az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 72-es kilométerszelvénynél. Ez Tata térségében, a grébicsi pihenőnél van.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy kamionnak hátulról nekiütközött egy kisbusz, amiben többen utaztak. Az elsődleges adatok alapján a balesetben három ember vesztette életét, többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikoptert is küldtek.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmat leállították, több kilométeres a torlódás. Azt tanácsolják, hogy aki teheti a 67-es szelvénynél lévő Tata-Környe csomópontnál térjen le az autópályáról és a 13-as főúti Csém csomópontnál hajtson vissza a sztrádára. A jelentős kerülőút miatt hosszabb menetidővel kell számolni.

A rendőrség tájékoztatása szerint jelenleg teljes útlezárás van érvényben, az érintett szakaszon. Az Útinform térképe szerint nem sokkal dél után már öt kilométeres torlódás alakult ki a baleset helyszínén.

Tata térségében történt a halálos baleset (Fotó: Útinform)

Alig egy nappal korábban, szintén az M1-es autópályán, de Óbarok térségében is halálos baleset történt, ott egy férfi veszítette életét, miután teherkocsinak ütközött. A torlódásban egy másik baleset is történt, amikor egy forgalmi okból lassan haladó járműnek ütközött egy sofőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában