agresszió

2019.08.15. 14:10

Számlát kért a vásárló, helyette pofonokat kapott a benzinkutastól

A szabályosan tankoló férfi számlát szeretett volna kérni vásárlásáról, azonban a szolgálatban lévő kutas inkább pofonokkal jutalmazta a kérést.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A Komáromi Járási Ügyészség indítványozta, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével pénzbírságra ítélje azt a férfit, aki egy Kisbérhez közeli benzinkúton kutasként szidalmazott, majd megütött egy ott tankoló férfit, mert az ÁFÁ-s számlát szeretett volna kérni. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a tankoló férfi az ütések következtében 8 napon belül gyógyuló, vérzéssel járó sérülést szerzett a bal fülén és száján.

A helyben hagyott férfi 2018. szeptember 27-én 10 óra 40 perckor tankolt a benzinkúton, amely után a vásárlásról ÁFA-s számlát kért. A kutas többszöri kérés ellenére sem állította ki a kért számlát és szidalmazni kezdte a vásárlót, majd ököllel több alkalommal, nagy erővel megütötte a férfi arcát. Az ütésekbe a férfi beleszédült és megtántorodott, majd kihátrált a további ütések elől és kocsijával elhajtott a benzinkútról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában