rajz és videó

2019.03.22. 17:30

Ezen a pályázaton bemutathatod, hogy kell balesetmentesen közlekedni

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság óvodások, általános és középiskolások pályamunkáit várja.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága közlekedésbiztonsági témában gyermekrajz és kisfilm pályázatot hirdet, Közlekedik a család címmel.

A rajzpályázaton az óvodások és kisiskolások indulhatnak. A pályázat témája Közlekedik a család, mely a biztonsági övvel, a mobiltelefon vagy épp a kerékpáros-gyalogos közlekedés helyes alkalmazásáról szól.

A felső tagozatos általános iskolásoknak, valamint a középiskolások kisfilmmel indulhatnak a témában. A pályázati kiírás szerint a pályázó feladata a témában olvasmányai, tanulmányai, vagy egyéb források alapján, de önálló feldogozában a balesetmegelőzés területén egy önálló kisfilmet készítsen. A videókat május 1-jéig a [email protected] e-mail címre lehet elküldeni.

A pályamunkákat május 18-án lehet leadni a Tatán megrendezett „Közlekedik a család” területi versenyén lehet leadni. Az elbírálás és a díjazás ugyanezen a napon, a helyszínen történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!