vasazás

2019.06.05. 15:59

A Monostori Erőd kerítései sokat érhetnek, ha a szlovák férfi ellopta őket

A Monostori Erőd egyik melléképületébe tört be egy férfi, ahonnan több, vasból készült kerítéselemet tulajdonított el.

Kemma.hu

Madártávlatból

Forrás: erod.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szlovák állampolgárságú férfi június 4-én délután Komáromban, a Monostori Erőd egyik zárt melléképületének az ajtaját megrongálta és oda bement. A helyiségben elhelyezett vas kerítéselemek közül öt darabot kilopott, kézikocsira tett, és azzal Szlovákia irányába távozott.

A betörést követően az erőd biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget, miután a kiérkező járőrök rövid időn belül a bűncselekmény helyszínétől pár száz méterre, a Rákóczi Ferenc rakparton elfogták az elkövetőt. A férfi egy kézikocsira pakolta a lopott holmit, azt tolta maga előtt, amikor a rendőrök megállították. Az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást ellene. Gyanúsítotti kihallgatása során L. Ondrej a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!