frontális ütközés

2019.04.19. 10:51

Többen megsérültek a 81-esen, a mezőörsi tragédia közelében

Alig pár száz méterre a márciusi, mezőörsi tragédia helyszínétől újabb súlyos baleset történt: két autó ütközött, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre.

Sz. A.

Mezõörs, 2019. március 10. Rendõrségi helyszínelés a 81-es úton Mezõörsnél, ahol kiégett két személygépkocsi, miután frontálisan ütköztek 2019. március 10-én. A balesetben hét ember, köztük két gyermek életét vesztette. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Április 19-én délelőtt a Kisbért Győrrel összekötő 81-es számú főút 57+600. kilométerszelvényében, Mezőörsnél ütközött össze két autó. A kilométerszelvény ilyen pontos megjelölése jelen esetben azért bír szomorú jelentőséggel, mert innen nem egész 500 méterre történt halálos baleset márciusban. Akkor is két autó ütközött össze, a karambol pedig hét emberéletet követelt. A 81-es úton egyébként is sok a baleset, nem véletlenül nevezik többen halálútnak.

A rendőrség egyelőre annyit közölt a most délelőtti balesetről, hogy frontálisan ütközött két autó, egyelőre ismeretlen okból. Az viszont biztos, hogy többen megsérültek, az egyikük ellátásához mentőheliktopter is érkezett a helyszínre. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta és a forgalmat, mindkét irányból, Keréktelekinél a környező utakra terelte.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy ember kizuhant az egyik kocsiból, valamint két utas beszorult, őket a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járművekből. Az eset során több ember megsérült, őket a mentők ellátják.

A közelmúltban figyelemfelhívó táblákat is elhelyeztek a 81-esen, hogy így ösztönözzék minél biztonságosabb közlekedésre a sofőröket.

(Borítóképünkön a márciusi baleset helyszíne. Innen alig 450 méterre történt a baleset április 19-én)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában