gyilkosság

2020.02.07. 09:39

Letartóztatásban marad az oroszlányi nő gyilkosa

A járásbíróság az ügyészség indítványának helyt adva, további három hónappal, május 3-ig hosszabbította meg az oroszlányi nő gyilkosának letartóztatását.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a letartóztatását annak az 55 éves férfinak, aki Oroszlányon egy lakásban, 2019. december 30-án 16 óra és 2019. december 31-én 6 óra 30 perc közötti időben megölt egy 36 éves nőt.

Dr. Reszl Ildikó megyei főügyésztől megtudtuk, hogy a járásbíróság nyomozási bírája az indítványnak helyt adott és annak megfelelően a férfi letartóztatását további három hónappal, május 3-ig meghosszabbította. Az ügyészség január 24-én indítványt tett a nyomozási bírónak a gyanúsított letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy a gyanúsítottal szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az, hogy szabadlábra kerülése esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó tanúkat jogellenesen befolyásolná, tárgyi bizonyítási eszközt semmisítene meg, vagy rejtene el.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. december 30-án 16 óra és 2019. december 31-én 6 óra 30 perc közötti időben Oroszlányon egy lakásban megölt egy 36 éves oroszlányi hajléktalan nőt oly módon, hogy egy recés élű, heggyel bíró késsel a nyakát elvágta, mellkasát és hasát több alkalommal megszúrta. A gyilkosság elkövetőjét január 2-án fogták el és gyanúsítottként hallgatták ki. A Bors információi szerint az elkövető brutális kegyetlenséggel végzett az asszonnyal, mellkason szúrta és a hasát is felvágta. A Tények információi szerint a rendőrök a közelben lévő hajléktalanszálló lakóit is kihallgatták, mert a nő velük bulizott a főtéren a gyilkosság előtt. A sértett halálának oka vérzéses shock volt, az elszenvedett sérülések és a halál beállta között közvetlen oksági összefüggés van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában