befejezték az ügy vizsgálatát

2019.05.08. 13:45

Fúrógépet, dugókulcs-készletet is lopott a tatabányai duó

Fúrógépet, dugókulcs-készletet és csavarbehajtót loptak a tatabányai betörők, akiket március 6-án fogtak el és hallgattak ki a rendőrök.

Kemma.hu/police.hu

A DNS-e buktatta le a férfit

Forrás: Shutterstock

Befejezte az ügy vizsgálatát a Tatabányai Rendőrkapitányság azzal a két férfivel kapcsolatban, akik még februárban feszítették fel egy tatabányai garázs ajtaját, és loptak el különböző szerszámokat. A rendőrég az iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Szerszámokat lopott egy tatabányai garázsból F. Renátó és M. Róbert február 22-én. A két férfi kifeszítette az ajtót, magához vett egy fúrógépet, egy csavar behajtót és egy dugókulcs-készletet, majd távozott a helyszínről. A tulajdonos másnap vette észre a lopást, ezután feljelentést tett a rendőrségen – tájékoztatott a Police.hu.

Fúrógépet, dugókulcs készletet és csavarbehajtót loptak a tatabányai betörők. (Fotó: Police.hu)

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak az elkövetők azonosítása érdekében, akiket március 6-án fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként. A 19 éves F. Renátó és a 30 éves M. Róbert ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!