drogügy

2019.02.07. 15:44

Fehér por, kis zacskóban, mi az? A tatabányai zsaruk tudták...

Négy gyanús személy ült egy parkoló autóban. A tatabányai járőrök kábítószergyanús anyagot találtak az egyik gyanúsított táskájában.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A tegnapi nap nem a drogosoké volt: a marcali csokievő és az ismerősét meglopó dorogi drogos után három tatabányai szerhasználó is a hatóság kezei közé került.

A rendőrség tájékoztatása szerint február 6-án a tatabányai járőrök Tatabányán felfigyeltek egy parkoló személygépkocsira, amiben négy gyanús személy ült. Igazoltatták a kocsiban ülő három férfit és egy nőt, majd átvizsgálták a ruházatukat. A 21 éves nő táskájából alufóliába csomagolva fehér színű kábítószergyanús anyag került elő.

Az egyenruhások mind a négy személyt előállították a Tatabányai Rendőr-kapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt hármuk esetében pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!