büntetőeljárás

2019.02.07. 10:42

Megette a lopott csokit a tatabányai boltban a drogos férfi

A marcali férfi először drogot fogyasztott, majd úgy gondolta, csillapítja éhségét. Már a bolt közepén nekiállt enni.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei február 6-án délben egy tatabányai élelmiszerüzletben intézkedtek, ahonnan lopásról érkezett bejelentés.

A bolt biztonsági őre észlelte, hogy egy férfi a boltban leemelt a polcról három tábla csokoládét, és azt a boltban megette, de az édességeket nem fizette ki. A 21 éves marcali lakost a Tatabányai Rendőr-kapitányságra előállították, ahol kábítószer gyors tesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív eredményt mutatott.

A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, valamint lopás miatt szabálysértési eljárás indult. A férfit a rendőrség őrizetbe vett és gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

A Tatabányai Járásbíróság február 7-én döntött a lopás vétsége ügyében. A vádlottat 50 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték.

A tatabányai rendőrség a kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanújával kapcsolatban átadták a férfit a Marcali Rendőr-kapitányságnak.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és tizenkét főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Címkék#lopás#drog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!