lopás

2018.05.16. 09:55

Sz. Attila trombitának nézhette a pénztárcát, mert gyorsan megfújta

Alkalom szüli a tolvajt: a férfi egy parkolóban találta a pénztárcát, amit gondolkodás nélkül a táskájába rejtett, majd a benne levő pénzt hamar elköltötte.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

Sz. Attila május 6-án egy komáromi áruház parkolójában egy padon üldögélt, mikor észrevette a pénztárcát, amit aztán a táskájába tett. Néhány utcával arrébb átnézte a tartalmát, kivette belőle a pénzt, a tárcát pedig eldobta a benne lévő iratokkal együtt.

A sértett amint észlelte, hogy eltűnt a tárcája, feljelentést tett a rendőrségen. A komáromi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeképpen május 15-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A 45 éves Sz. Attila gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta azt is, hogy a pénzt már elköltötte. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!