baleset

2019.03.26. 13:56

Árokba csapódott és súlyosan megsérült a motoros

Súlyos sérülést szenvedett egy motoros Majk és Csákvár között, amikor egy jobbkanyarnál kisodródott az útról és árokba hajtott.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 31 éves férfi március 25-én délben árokba szaladt egy motoros a 8119-es számú úton A 31 éves férfi 12 óra 25 perckor a 8119. számú úton Majk irányából Csákvár felé közlekedett, de nem az út vonalvezetésének megfelelően választott sebességet motorjával.

Fotó: police.hu

Az egyik élesen jobbra ívelésű útkanyarulatban emiatt a menetirány szerinti bal oldalon a pályatestet elhagyta és az ott lévő vízelvezetőároknak és növényzetnek ütközött. Az ütközés következtében a 31 éves mányi lakos nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A közelmúltban egy felelőtlen motoros halálos balesetet szenvedett a 10-es úton, amikor – szintén egy kanyarban – belecsapódott a szembejövő autósba.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és tizenkettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök két személyt fogtak el és három főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!