Kék hírek, bulvár

2015.05.24. 11:22

Napi Berki: példaképként tekintenek rá a kamaszok?

Sokkoló dolog derült ki a megosztó celebről. Nem csak hogy százezrek rajonganak érte, de a kamaszok egyenesen mintaként tekintenek rá - írja a Hír24.

hir24.hu

Berki Krisztián majdhogynem könnyekig hatódott, amikor rájött, hogy sok fiatal srác követendő példaként néz fel rá - írja a portál. Egyik rajongója még a szettjét is leutánozta, sőt egy kamutetoválást is magára rajzolt a hitelesség kedvéért. A műsorvezető elmondta, hogy mindez megtiszteltetés számára.

"Nagyon megtisztelő számomra, hogy ilyen sokan követtek, figyelitek az életemet, és véleményt formáltok rólam, tevékenységeimről az életem azon részéről, amit megosztok veletek a közösségi médián keresztül. Az pedig külön öröm számomra, amikor ''balaazs''-hoz hasonló fiatalokat látok-láthatok akiknek ''a berki'' mint jelenség, olyannyira (bejön), hogy le is utánozza" - írta közösségi oldalán a celeb.

Ha mindez nem lenne elég, még néhány elvakult kommentelő is biztosította a felől, hogy jó úton halad, és az ő nyomdokaiba akarnak lépni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!