Hírek

2005.04.30. 00:00

Magyar bankkártyacsalók tarolták le egész Európát

NÉMETORSZÁGBAN működő, magyar bankkártya-hamisító bűnbandára csapott le a magyar és a német rendőrség. Hazánk találékony fiai saját fejlesztésű, magyar gyártmányú kütyükkel csapolták meg a szállodai terminálokat. A begyűjtött adatokból itthon példás gyorsasággal hamis bankkártyákat gyártottak. Még néhány hamis útlevél, s már szét is rajzottak vásárolgatni. „Szinte egész Európát végigkaszálták” – szögezte le hangyányi nemzeti büszkeséggel a nyomozást vezető alezredes.

Király Katalin

ÉRETT KORÚ honfitársaink kebele is dagadhat. A bandatagok, akik alig egy esztendő alatt negyvenötmillió forintot zsákmányoltak, valamennyien a negyedik ikszben járnak. Most mondja akárki, hogy a számítógépes bűnözés az ifjak sportja! Hiába, öreg rabló nem vén rabló. Ráadásul holtig tanul.
A PORTYÁZÓ, újmódi Rózsa Sándorok között régi vágású szállodai szarka is akadt. A tolvaj minden hotelportáról megfújt egy szép, fényes szobakulcsot. Gyűjteményét a nyomozók is nagyra értékelték: egy szarkafészekalja tárgyi bizonyíték került kézre.
CSEPPNYI ÜRÖM az örömben: a banda a hamisított útleveleket görög, cseh és olasz nevekre állította ki, szerényen eltitkolva szittya gyökereit. Sebaj, nem kell osztoznunk senki fiával, így is miénk a teljes dicsőség. Megint megmutattuk Európának, mi is a magyar virtus!
HADD MAGYARÁZKODJON csak a Szájer, a Kovács meg a Lévay ott az unióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!