Hírek

2005.04.19. 06:39

Hírek – hírességek

BAMA

Nicole Kidman küzd a mellrák ellen
Kihasznál minden alkalmat Nicole Kidman (38), hogy felhívja a figyelmet
a mellrák elleni küzdelem jelentőségére. Új filmje, A tolmács londoni bemutatóján a színésznő a betegség elleni kampányt jelképező rózsaszín szalagot viselte. Kidman édesanyja évekkel ezelőtt sikeresen legyőzte a súlyos kórt.

Nem fél a skatulyáktól Hayden Christensen
Kihívást jelentett Anakin Skywalker szerepe Hayden Christensennek (24). A színész nagyon örül neki, hogy eljátszhatta ezt a figurát, és egyáltalán nem fél attól, hogy emiatt beskatulyázzák. Christensen szerint a szerep inkább előnyére vált, hiszen már most kedvére válogathat a felkérések között.

Turnézni indul az Eleven Hold
Új lemezzel és új honlappal jelentkezik a dallamos rockzenét játszó Eleven Hold együttes. A csapat Cserélnénk magunkkal című albumának dalait egy koncertsorozat keretében mutatja be a közönségnek. A turné április 19-én indul Debrecenben, és az ország számos nagyobb városát érinti.

Bajba került Wesley Snipes
Súlyos anyagi gondjai vannak Wesley Snipesnek (43). A Penge sztárjának már 2003-ban elárverezték egy házát, mert nem tudta leróni felhalmozódott tartozásait. Most ez a sors vár Snipes orlandói otthonára is, ha a színész rövid időn belül nem fizeti  ki nagy összegű adóhátralékát.

Elkapkodták a jegyeket a Queen koncertjeire
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a Queen koncertsorozata. Az előadásokra minden helyszínen elkapkodták a jegyeket. Bár sokan úgy vélik, a zenekar Freddie Mercury nélkül már nem az igazi, a rajongók jól fogadták az új felállást. Valószínűleg a Queen budapesti koncertje is telt házas lesz.

Új családi házat vásárolt Britney Spears
Megvette azt a családi házat Las Vegasban Britney Spears (24), amely annak a szállodának a közelében van, ahol szerinte a kisbabája fogant. Az új otthon férje, Kevin Federline (27) tetszését is elnyerte. Federline szívesen időzik Vegasban, barátaival játéktermekben múlatja az időt.

Victoria Beckham születésnapi meglepetése
Örömet akart szerezni családja Victoria Beckhamnek (31), aki hét végén ünnepelte születésnapját. Madridba utaztak az énekesnő szülei, sőt még kedvenc fodrásza is. Victoria egyetlen bánata az volt, hogy férjét egy mérkőzés miatt nélkülöznie kellett.

Pamela Anderson gyerekei miatt pereskedik
Meg akarja tiltani Pamela Anderson (38), hogy volt férje, Tommy Lee (43) találkozzon gyermekeikkel. A szőke sztár úgy véli, hogy Lee nagyon rossz hatással van a kicsikre, nincsenek mellette biztonságban. Pamela reméli, hogy a bíróság neki ad igazat, és így elszakíthatja a gyerekeket apjuktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!