Választás

2022.04.03. 07:52

Hóval és koránkelőkkel indult a szavazás (fotók)

Április harmadikán először az időjárás választott, mégpedig a telet, de aztán a szavazókörök nyitásával a választópolgárok is szállingózni kezdtek.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Fotó: F. M.

Behavazódott Komárom-Esztergom megye több pontja vasárnap hajnalra. Így miközben a szavazókörökben a szavazatszámláló bizottságok tagjai a terepet készítették elő, a korán kelő autós szavazók az autójukat takaríthatták le. 

Mindennek ellenére, 1-2 apróságtól eltekintve mindenhol rendben indult a szavazás. Úgy tudjuk, hogy az egyik esztergomi szavazókörben néhány percet várni kellett, mert nem sikerült pontban hat órára leplombálni az urnát. Ennél többet várt az a tatabányai választó, aki fél hattól várt, hogy dönthessen az egyéni jelöltekről, a pártlistáról, valamint az országos népszavazásról. 

Egy másik szavazóhelyiségben Bucsú Zsolt volt a legfrissebb, ő volt az első, aki voksolt. Szintén szavazott már a megyeszékhelyen élő sportoló, Rónai Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!