Voks

2022.03.26. 09:15

Xavier professzor hangja Erős Gábort támogatja a választáson (videó)

Horányi László Jászai Mari-díjas színművész videóban biztosította támogatásáról az esztergomi választókerület kormánypárti jelöltjét.

Kemma.hu

Horányi László

Forrás: Erős Gábor/Facebook

Horányi László, az Esztergomi Várszínház igazgatója magyar dalszöveggel biztosította támogatásáról Erős Gábort, a város alpolgármesterét, aki a Fidesz-KDNP színeiben indul az országgyűlési választáson. A direktor orgánuma sokaknak lehet ismerős, az X-Men sorozatban ugyanis ő a magyar hangja Xavier professzornak.

Ahogy Horányi László fogalmazott, fontos mérföldkő a választás, és arra kéri az embereket, hogy Erősre voksoljanak. Azt is elmondta, hogy miért.

Sportemberként nemzetközi szintű eredményeket ért el, ha politikusi munkásságát nézzük, elég, ha csak Szentgyörgymezőt nézzük. 

− utalt arra, hogy Erős nemzetközi játékvezetői karrierje végén vágott bele a politikába és lett előbb önkormányzati, körzeti képviselő.

 

Horányi egyébként a magyar, hetvenes években alakult Color együttes egyik dalszövegrészletével kért bíztató voksokat Erősnek. Ímhol pedig egy rövid részlet a fiatal és az idős Xavier professzor találkozásából:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!