Finálé

2024.05.28. 06:39

Eldőlt, hogy mikor és hol rendezik meg a megyei kupadöntőt

A Komárom-Esztergom Vármegyei Labdarú Szövetség elkészítette a vármegyei kupa bronzmérkőzésének és fináléjának a hivatalos programját.

Túri Csaba

A megyei kupa harmadik helyéért a Bábolna és a Lábatlan csapatai küzdenek megy egymással, méghozzá június 1-én, szombaton a komáromi Molaji Sporttelepen. A kupadöntőre másnap kora délután, a dorogi Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban kerül sor, egészen pontosan 14 órai kezdettel. A trófeáért a vármegyei első osztály bajnoka, a Nyergesújfalu és az ötödik helyen végzett Sárisáp csapatai küzdenek meg. 

A bajnok Nyergesújfalu a megyei kupa megnyeréséért is harcba száll
A bajnok Nyergesújfalu a megyei kupa megnyeréséért is harcba száll
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Érdekesség, hogy a nyergesiek a bajnokság utolsó előtti fordulójában pont a Sárisáp elleni döntetlennel biztosították be a címvédésüket. Ha ezúttal is ők jönnek ki győztesen a találkozóból, akkor az a ritka eset fordul elő, hogy egy csapathoz kerül a bajnoki cím és a kupagyőzelem is. Az már korábban hivatalossá vált, hogy ez a négy csapat a következő szezonban egészen biztosan ott lesz a Magyar Kupa főtábláján, ahol akár már első osztályú csapatokat is kaphatnak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában