Kemma.hu videó

2024.05.27. 18:52

Bajnokok lettek és történelmet írtak a nyergesújfalui labdarúgók +fotók, videó

Durrantak a pezsgők, konfetti szállt a levegőben, üdvrivalgásban törtek ki a labdarúgók. Történelmet írt a nyergesújfalui felnőtt csapat, mely két egymást követő szezonban is bajnoki címet szerzett.

Walczer Patrik

A Nyergesújfalu Sportegyesület éremátadó ünnepségét a városházánál tartották meg, melyen az önkormányzat nevében köszöntötték a gyermekeket, hozzátartozókat és a szurkolókat. Mihelik Magdolna, Nyergesújfalu polgármestere elmondta, Berber József, a klub technikai vezetője kereste meg őt azzal, hogy szeretnék rendhagyó módon köszönteni a bajnokcsapatot, illetve a szintén remek eredményt elérő utánpótláskorú játékosokat.

Durrantak a pezsgők, konfetti szállt a levegőben, üdvrivalgásban törtek ki a labdarúgók. Történelmet írt a nyergesújfalui felnőtt csapat, mely két egymást követő szezonban is bajnoki címet szerzett.
Két egymást követő szezonban is bajnoki címet szerzett a Nyergesújfalu SE felnőtt csapata.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Mihelik Magdolna a vasárnap esti ünnepségen ismertette, hogy a megyei élvonalban szereplő felnőtt csapat a tavalyi bajnoki címe után az idei pontvadászatban is aranyérmes lett, amellyel történelmet írtak. Reméli, hogy a labdarúgók újabb sikert érnek el a Sárisáp elleni vármegyei kupadöntőben. Külön köszönetet mondott a hozzátartozóknak, a szakmai stáb tagjainak és azoknak, akik minden héten segítik a csapatot. Végül további szép élményeket és jó egészséget kívánt mindenkinek.

A bajnoki cím mellett bronzérmet is ünnepeltek

Erős Gábor országgyűlési képviselő elsőként gratulált a felnőtt focicsapatnak az újabb bajnoki címéhez, valamint a nyergesújfalui U14-es alakulatnak a területi I. osztályú korosztályos bajnokság Észak-csoportjában elért bronzérméhez. A politikus kiemelte: ha a felnőtt gárda a Sárisáp elleni vármegyei kupadöntőben is nyer, akkor egyszerre a vármegyei szuperkupát is átvehetik. Azt kívánta, legyenek büszkék a bajnoki címükre és a hátralévő napokban készüljenek becsülettel a megmérettetésre.

Az év focistái 2024 - közönségszavazás
Az idén is olvasóink dönthetik el, kik kapják a vármegyei labdarúgószövetség díjait. Négy kategóriában 20 jelölt várja a voksokat, hogy eldőljön, kik az év focistái. Szavazz a kedvencedre!

A beszédek után először az U14-es csapat tagjait szólították. A méltatáskor elhangzott, dicséret illeti a fiatal tehetségeket a futballal szembeni alázatuk és az egymás, illetve az ellenfelekkel szemben mutatott tisztelet miatt is. A labdarúgók Erős Gábortól, Mihelik Magdolnától és Khéner Lászlótól, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vármegyei igazgatójától vehették az érmeket, a trófeát pedig Sütő Péter alpolgármester nyújtotta át.

Ezután a fiatalok sorfalat álltak a felnőtt csapat méltatása következett: a játékosok remek teljesítménye mellett külön kiemelték a vezetőségnek, illetve a segítőknek a munkáját és a szurkolók támogatását. Az érmek átadásában Bodnár Mihály önkormányzati képviselő, Erős Gábor, Hajnal Zoltán, az egyesület elnöke, Khéner László, Mihelik Magdolna, Sütő Péter is segédkezett. Végül a csapat magasba emelhette a bajnoki címért járó trófeát, majd a játékosok „bajnokcsapat” kiáltással ünnepeltek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában