Röplabda

2024.04.16. 11:51

A dágiak trénere bízik csapata tartásában

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a fővárosban kezdi a Buzás Miklós vezetőedző irányította dági gárda. A röplabdacsapat igyekszik még egyszer összeszedni magát.

Petrik József

A két röplabdacsapat az alapszakaszban is nagyot csatázott egymással, mivel a Kőér utcában a Pénzügyőr nyert 3:2-re, Esztergomban pedig – szoros szettekben, de – 3:0-ra a vármegyebeli együttes diadalmaskodott.

– A házigazda mostanában már elsősorban a tehetséges magyar fiatalokra építi taktikáját – emelte ki Buzás Miklós. – Azaz, arra lehet számítani, hogy odamegyünk és nekünk esnek. Ezt a lendületüket kell megtörni, hogy aztán átvehessük a meccs irányítását. Nálunk ugyanis talán több a rutinos, sok csatát megélt röplabdás, rájuk számítok, mivel ifjúsági válogatottjaink a korosztályos nemzeti csapat mérkőzése miatt most nem állhatnak rendelkezésünkre. Egyébként viszont komplett a keretünk.

A dágiak szakvezetője szólt arról is, hogy azért már érződik az ő csapatán is a szezonvégi hangulat. Ennek dacára a tréner bízik abban, hogy a finisben még egyszer összekapja magát a társaság. Mert minden játékosának van akkora az egója, hogy megoldja a még előtte álló feladatot. 

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a fővárosban kezdi a Buzás Miklós vezetőedző irányította dági gárda.
A Dág (feketében) röplabdacsapata a finisben igyekszik még egyszer összekapnia magát
Forrás: Dág KSE Röplabda/Facebook

Röplabda NB I. Extraliga, férfi, a 7. helyért

Pénzügyőr SE – Dág KSE

Budapest, Kőér utca, kedd: 18 óra 30. Vezeti: Sík Barbara, Halász Enikő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában