Párbajtőr

2024.03.08. 16:54

Muhari Eszter és Gnám Tamara is továbbjutott a főtáblára

Hibátlan csoportkörrel jutott a legjobb 64 közé a tatabányai Muhari Eszter, akit csapattársa, Gnám Tamara is követett a nap végén. A női párbajtőrözők vasárnap folytatják a küzdelmeket.

Körtvélyfáy Dina

Pénteken kezdődött el a budapesti Westend Grand Prix verseny, ahol vármegyénk párbajtőrözői is megméretik magukat. Muhari Eszter fejezte be leghamarabb a mieink közül, hiszen a csoportkörben hat győzelmet követően azonnal a legjobb 64 közé jutott.

Muhari Eszter hibátlan csoportkör után jutott a főtáblára
Muhari Eszter hibátlan csoportkör után jutott a főtáblára
Fotó: @PHOTOPAVIA / Forrás: FIE

Gnám Tamara öt győzelmet aratott a csoportkörben, majd két nyertes asszóval kiharcolta magának a főtáblára jutást. A szintén tatabányai Salamon Rékának egy nyertes asszó hiányzott a főtáblához. A tatai Kun Anna kiemeltként a főtáblán kezd vasárnap.

Szombaton a férfiak is megkezdik a szereplést a GP-n, a csoportkörben a tatabányai Kovács Gergely és a tatai Horváth Levente Zétény, valamint Keresztes Ádám is pástra lép. Vívni fog emellett az osztrák válogatott, ám tatabányai vívó, Josef Mahringer is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában