Egy emberként

2024.03.19. 15:59

A kézilabdaválogatottól gyűjtött motivációt futásaihoz Lubics Szilvia

Az elképesztő kitartásáról és emberfeletti teljesítményeiről híres ultrafutónak is tudott pluszt adni a magyar kézilabda-válogatott vasárnap esti meccse. Lubics Szilvia is ott volt a sportcsarnokban. És nem ment haza üres kézzel.

Kemma.hu

Kemény napok állnak a kifáraszthatatlan ultrafutó, Lubics Szilvia mögött. Nemrégiben futotta le a Kört, amely egy 152 km hosszú és 7100 méter pozitív szintemelkedést tartalmazó útvonal a Börzsönyben, ám még így is minden napra beépített némi mozgást. Vasárnap estére kiabálást, ugrálást, tapsot: szívből jövő szurkolást a magyar kézilabda válogatottnak.

Lubics Szilvia
Lubics Szilvi a férjével izgulta végig a magyar kézilabdaválogatott meccsét
Forrás: Lubics Szilvia/Facebook

Mint ismert, a portugálokat legyőző csapat kijutott az olimpiára. Szilvi pedig ott volt, és egy emberként szurkolt a Multifunkcionális Sportcsarnok minden nézőjével.

Amit Lubics Szilvia hazavitt

Eszméletlen élmény volt annak a  a részese lenni, amikor hatezer emberrel együtt lélegzel, ugrasz, tapsolsz egy csarnokban. Hatalmas erő van ebben, ami most egy jó ideig a futásaimon is segíteni fog

fogalmazott Lubics Szilvi a Facebookon, ahol még egy képet is megosztott, amelyen férjével, Lubics Györggyel látható a tatabányai sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában