Beruházás

2024.03.08. 08:29

Hamarosan elkészül egy újabb focipálya

Egyre több futballpályát adnak át Komárom-Esztergomban, a sorban most Lábatlan következett. Illetve következik, mert két focipályával is gazdagodik a település.

Túri Csaba

Hamarosan elkészül a műfüves focipálya Lábatlanon

Forrás: LábatlaNEWS/Facebook

Teller Péter, Lábatlan polgármestere egy Facebookra feltöltött videóban beszélt a település frissen elkészült és még készülőben lévő futballpályáiról. A videós közleményből kiderül, hogy az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága segítségével egy újabb beruházás valósult meg. A Piszkei lakótelepen került átadásra az új „ovi focipálya”, amelyet a délelőtti órákban a bölcsődések és az óvodások használnhatnak, délutántól azonban már bárki birtokba veheti.

Az óvodásoknak már elkészült a focipálya, hamarosan kész lesz a felnőtteké is Lábatlanban
Az óvodásoknak már elkészült a focipálya, hamarosan kész lesz a felnőtteké is Lábatlanon
Forrás: LábatlaNEWS/Facebook

A lábatlani sportberuházások nem állnak meg ennyinél, ugyanis a területi első osztályban vitézkedő csapat focipályája mellett egy új műfüves pálya van kialakulóban, aminek az előkészületei már javában tartanak. A polgármester szerint ennek a pályának az átadására április-május környékén kerül sor. Teller Péter ígérete szerint a jövőben további sportbehurázásokra kell számítani.

Komárom-Esztergom vármegyében nemrégiben adták át a 22 millió forintos támogatásból megújult rédei focipályát, míg Oroszlányban a Chudik Lajos Sporttelepen fejeződtek be a focipályák felújítási munkálatai, amit majd május 25-én ünnepélyes keretek között adnak át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában