Hazai pályán

2024.03.31. 05:19

Újabb kemény ütközet vár a dorogiakra

Fővárosi csapat ellen készülnek Bekő Balázsék. A Dorogi FC a közvetlenül előttük álló gárdát fogadják húsvétkor.

Túri Csaba

Újabb rangadó vár a dorogiakra

Forrás: Facebook/Dorogi FC

A Dorogi FC a labdarúgó NBIII.-ban az elmúlt fordulóban hatalmas győzelmet aratott az aranyéremre is pályázó Bicske otthonában, amit a játékosok annak módja szerint meg is ünnepeltek még az öltözőben a mérkőzés után. Ezúttal sem vár rájuk sokkal könnyebb feladvány, hiszen a szintén előttük tartózkodó III. ker. TVE gárdája látogat Dorogra.

A Dorogi FC-nél bíznak az újabb nagy sikerben
A Dorogi FC-nél bíznak az újabb nagy sikerben
Forrás: Dorogi FC/Facebook

A fővárosi gárda nincsen jó formában, a tavasszal eddig mindössze egyetlen győzelmet tudnak felmutatni, miközben a piros-feketék pont az ellenkező utat járják be idén egyetlen vereségükkel. A dorogiak a naptári évben eddig kétszer győztek, mindkét alkalommal otthonuktól távol, miközben hazai pályán még gólt sem tudtak szerezni. Ezt a szériát szeretnék most megtörni, ha ez sikerülne és a harmadik kerületiek kevesebbszer találnak be, akkor két nagyon komoly győzelem kerülhetne fel a táblára egy hét leforgása alatt. Vígh Ádám csatár idén már öt találatnál jár, az ő gólérzékenységére nagy szükségük lehet ezúttal is.

Azt már tudjuk, hányadik helyen lesz a mérkőzés után a Dorogi FC

Budapesti találkozásuk alkalmával 1-0-ra nyertek a fővárosiak, ezért a bosszúvágy is hajthatja vármegyénk csapatát. Annyi bizonyos, hogy a hármas sípszót követően az ötödik helyen lesznek a dorogiak, hiszen sem előre, sem hátra nem tudnak mozdulni egy forduló alatt. Egy esetleges győzelemmel azonban feljöhetnek hétvégi ellenfelük nyakára és a dobogó is reálisan elérhető lenne a számukra.

NBIII. Északnyugati csoport, 22. forduló
Március 31., vasárnap, 16 óra
Dorogi FC - III. ker. TVE
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában