Judo

2024.02.09. 08:39

Tatai sikerek a rangsorversenyen

A tatai ifik remekül szerepeltek az év első rangsorversenyén. A versenyen arany és bronz érem is kerülhetett a fiatalok nyakába.

Zetovics Márió

A TAC sportolói remekül teljesítettek az év első judo rangsorversenyén

Forrás: TAC Judo szakosztály/facebook

 Az idei első budapesti ifjúsági rangsorversenyen 54 klub, 211 sportolója mérkőzött meg a Horváth István Judo Csarnokban. A Tatai AC-t Pápai Stella, Török Eszter és Szabados Bence képviselte a versenyen. 44 kilogrammos súlycsoportban Pápai Stella két győzelem után felállhatott a dobogó legfelső fokára. A 63 kilós lányoknál pedig Török Eszter két győzelem után az elődöntőbe jutott, de itt nem tudott nyerni, így a harmadik helyért szállhatott harcba. Végül a bronzérmet akaszthatták a nyakába. Szabados Bence az 50 kilósoknál egy győzelem és két vereség után a hetedik helyen végzett. A szakosztály közösségi oldalán részletezték a teljesítményét: szerintük látszott a fiatal sportolón az idény eleji forma, de van még két hetük a bajnokságig kijavítani a hibákat.

 Az Újpesten megrendezett felnőtt és ifjúsági országos rangsorversenyen ugyancsak két tatai judós indult. Bojtár Zsófia a hetedik helyen, Oláh Adrienn pedig az ötödik helyen végzett az 57 kilogrammos kategóriában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában