Labdarúgás

2024.01.24. 06:50

Taroltak a dorogi tehetségek a Buzánszky Jenő Emléktornán

A Dorogi FC I. számú csapatának sikerével zárult az U12-es korosztály számára meghirdetett Buzánszky Jenő Emléktorna, melyen hat, kiváló játékosokkal teletűzdelt alakulat mérkőzött meg egymással a dorogi sportcsarnokban – derül ki a klub beszámolójából.

Kemma.hu

Szép számú közönség biztatta a csapatokat és az Aranycsapat legendájának fia, ifj. Buzánszky Jenő is megtekintette az emléktornát. Összesen tizenöt mérkőzést rendeztek, végül a házigazda egyesület növendékei érdemelték ki az aranyérmeket. A dorogi klub több szempontból is tarolt, hiszen a gólkirályi címet Juhász Levente szerezte meg, míg a torna legjobbjának szintén a Dorogi FC egyik tehetségét, Huszár Ferencet választották meg.

A Dorogi FC I. számú csapata mögött második helyen a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) végzett. A Budai Futball Club SE a harmadik, a Dorogi FC II. számú gárdája a negyedik, a Buda Juniors FC az ötödik, míg a Komárom Városi Sportegyesület a hatodik helyet szerezte meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában