TSC-Geotech

2024.01.07. 17:51

Sárkánnyal, Shrekkel és tündérrel is megküzdöttek a TSC-sek az Öreg-tónál

Nagyszerűen teljesítettek a Tatabányai Sport Club atlétái az óév utolsó sporteseményén.

A tatabányai büszkeségek

Forrás: Facebook/TSC-Geotech

A Tatabányai Sport Club a hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a hagyományoknak megfelelően a klub szinte teljes középtávfutó csoportja részt vett az óévbúcsúztató szilveszteri futóversenyen, a tatai Öreg-tó partján. A mozgás mellett a jókedv is fontos szerephez jutott a versenyen, többen jelmezben teljesítették a távot. Az abszolút versenyben a TSC-Geotech atlétái végeztek az I-III. helyeken mind a női, mind pedig a férfi kategóriában.

— A dobogóra nem került versenyzőink is remek eredménnyel zárták ezt a versenyt, s vele a 2023-as esztendőt — nyilatkozott büszkén Reichnach Ferenc, az atléták vezetőedzője.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a tatabányai sportolók nem először remekeltek idén, legutóbb szeptemberben az atlétikai magyar csapatbajnokságon az 1. divízió 16 indulója közül a TSC-Geotech csapata a nyolcadik helyet szerezte meg.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában