Nemes cél

2024.01.21. 08:56

Nem csak jó buli volt a Jégpályák Éjszakája: Tatabányán jó szívüket is megmutatták a korisok

Idén is több település korcsolyapályája csatlakozott a Jégpályák Éjszakája országos eseményhez szűkebb hazánkban. A Tatabányai Műjégpályán a csúszkálás mellett az adománygyűjtés is nagy hangsúlyt kapott.

Zetovics Márió

A Magyar Jégkorong Szövetség felhívásához az idén is rengeteg helyszín csatlakozott, így a Tatabányai Műjégpálya is megrendezte a Jégpályák Éjszakáját. A szervezők a már-már klasszikus jeges sportok mellett a Petőfi Tömegsport Egyesület (PTSE) kerekesszékes curling vegyespárosának is szerettek volna segíteni.

Sasadi Anikó és Barkóczi Péter kijutott ugyanis a dél-koreai Kerekesszékes Vegyes-páros Világbajnokságra, amelyet márciusban rendeznek majd meg. A páros azóta is kitartóan edz a koreai viadalra. Az est értük is szólt. Adománydobozokat helyeztek ki, de a kölcsönzésekből beérkezett pénzt is a páros számára ajánlotta fel a jégpálya, ahogyan az a létesítmény közösségi oldalán is olvasható.

A Jégpályák Éjszakájához Komáromban és Tatán is csatlakoztak. Előbbi városban 23 óráig volt nyitva a pálya, utóbbiban 20 óráig. Itt DJ Marák válogatta a zenéket a korizáshoz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában