Amatőr labdarúgás

2024.01.21. 09:03

Botlottak a riválisok, élre állt a Nyugi FC a csolnoki terembajnokságban

Meglepetésgyőzelmet, döntetlennel záruló rangadót és kiütéses sikert is hozott a Csolnoki Teremlabdarúgó Bajnokság nyolcadik fordulója, amelyben az eddig pont nélkül álló Family Guy elkönyvelhette első győzelmét.

Walczer Patrik

Megszerezte első győzelmét a Family Guy (feketében)

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A január 19-i játéknap nyitómérkőzését a Wolfflock-Kárpáti Dental és a Family Guy játszotta. Az odavágón a hazaiak diadalmaskodtak, így a vendégeket érezhetően fűtötte a bizonyítási vágy. A mostani találkozón előbb a Wofflock-Kárpáti Dental helyezett nagy nyomást az ellenfelére és el is húzott 3:0-ra, majd egy komolyabb sérülés megtörte a csapat lendületét. Az első félidő 3:2-es eredménnyel ért véget, a szünet után egyre inkább a Family Guy akarata érvényesült, a vendégek hamar átvették a vezetést, majd 4:7 arányban megnyerték a mérkőzést. Ezzel a Family Guy megszerezte első pontjait, és feljött az ötödik helyre.

Nagy várakozás előzte meg a Wis-Air, valamint a Mazsolák és Tádé nevű csapatok összecsapását is, hiszen mindkét gárda még versenyben van a bajnoki címért, papíron még bármelyik megszerezheti az aranyérmet. Az őszi fordulóban a fekete mezes Mazsolák nyertek 7:6-ra. Utóbbi csapat sokáig veretlenül állt a tabella élén, ám az előző játéknapon kikaptak 4:5-re a Nyugi FC-től. Most a Mazsolák és Tádé nem bírt a Wis-Air-rel, a találkozó 4:4-es eredménnyel zárult.

A pénteki harmadik, egyben utolsó mérkőzésen a Nyugi FC fogadta a negyedik helyen álló Nyári Konyhát. A sárga mezes hazai alakulat 8:2-es sikerrel előzte meg közvetlen riválisait. Ez az eredmény a Wis-Air-nek, valamint a Mazsolák és Tádé nevű csapatnak lehet igazán fájó, hiszen a sikernek köszönhetően élre állt a Nyugi FC.

A góllövőlistát Pázmándi Gergely (Wis-Air) vezeti 38 góllal, a második helyen holtversenyben Papp Barnabás Krisztián (Mazsolák és Tádé) és Pápai Róbert (Nyugi FC) áll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában