Atlétika

2024.01.24. 14:00

Bemelegítő versenyeken remekeltek a TSC atlétái

A TSC atlétái bemelegítő versenyen készültek a fedettpályás szezonra.

Zetovics Márió

A TSC sportolói remekeltek a hétvégi versenyen

Forrás: Tatabányai Sport Club /Facebook

Bemelegítő versenyeken készültek a Tatabánya Sport Club atlétái a hamarosan kezdődő fedett pályás szezonra. A fiatalok és a felnőttek is remekül szerepeltek a megmérettetésen. A felnőttek Nyíregyházán, az U14-16-os korcsoportok versenyzői pedig Székesfehérváron álltak a startvonal mögé -ahogyan az együttes közösségi oldalán is olvasható. 

 A Bartha Attila vezette felnőtt versenyzők: Molnár Janka, Wahl Zoltán, Füleky Dorottya és Gerics Roland edzés jelleggel gyakorolt a nyíregyházi eseményen, amelyen Wahl Zoli 200 méteren ezüstérmes helyen zárt. A fiataloknál Nagy Fruzsina ötösugrásban (16,68 méter), Hartmann István 60 méteren győzött (7,93 méter), ugyanebben a számban Takács Artúr (8,44 méter) bronzérmes lett. Nagy Fruzsina 60 méteres gátfutáson lett ugyancsak bronzérmes (9,20 méter). Érdekesség, hogy Nagy Fruzsina az előfutamban elért 9.00 másodperces idejével ranglistavezetője lett a 60 méteres mezőnynek. 

A felnőtt versenyzők: Molnár Janka, Wahl Zoltán, Füleky Dorottya és Gerics Roland 
A felnőttek edzője:  Bartha Attila
A fiatal versenyzők:  Dénes Zalán, Balogh Kevin, Balogh Márkó, Mihalik Lilla, Nagy Fruzsina, Gargya Míra, Török Henrik, Babicz Benett, Hartmann István és Takács Artúr
A fiatalok edzője: Babicz Pál és Gál Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában