Vízilabda

2023.11.26. 21:30

Bravúr a Buborékban: a TVSE legyőzte fővárosi riválisát

Az előző szezonban dobogón végző fővárosi együttes annak ellenére is esélyesként érkezett a Buborékba, azaz a tatabányai sátortetős uszodába, hogy a vízművesek egy ponttal még előttük álltak a tabellán.

Petrik József

A TVSE (fehér sapkában) megállította ellenfelét

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Vízilabda, OB I. B, férfi, 10. forduló 

Tatabányai Vízmű SE–ASI DSE 9-8 (3-2, 3-1, 1-2, 2-3) 

Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Kevi T., Sikter R. 

TVSE: Szabó II. – Gombos 1, Niklász 2, Szőke B. 3/1, Várnagy M. 2, Fekete B., Kósi Kelly 1. Csere: Végh L., Vajda, Galler, Dubinák, Tátrai, Németh A. Edző: Gebauer Lajos. 

Gól emberelőnyből: 9/3, illetve 11/1. 

Gól ötméteresből: 2/1, illetve 4/4. 

Kipontozódott: Galler, Kósi Kelly. 

A hazaiak vezetőedzője óvatosan fogalmazott, miszerint „a meccs után is jó lenne, ha az angyalföldiek előtt maradhatnánk”… Ez olyannyira sikerült, hogy bravúros győzelmükkel a vízművesek felkapaszkodtak a hatodik helyre. A Tatabánya nagyon jól kezdte a mérkőzést, és a folytatás sem volt rossz, hiszen 7–3-ra és 9–5-re is vezettek a Gebauer-tanítványok. Most ismét úgy játszottak a házigazdák, ahogy az illik egy többre hivatott együttestől és abszolút megérdemelten érték el ezt a sikert. 

Gebauer Lajos: – Jó volt a kezdés és a folytatás is. Igazi tűzzel és akarattal pólózott a társaság, azaz úgy játszottak, ahogy azt a meccs előtt megbeszéltük. A győzelmet megérdemelten vívtuk ki egy nagyon nehéz találkozón. Petrik 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában