Teke

2023.10.04. 18:41

Súlyos vereséget szenvedett a Bábolna

Ismét egy 8-0-s pofonba szaladt bele a BSE.

A Bábolna (zöldben) ezúttal sem jutott el csapatpontig

Forrás: Facebook/Bábolna SE

Teke, Szuperliga, férfi, 5. forduló 

Szanki OBSE–Bábolna SE 8-0 (3411-3229) 

 

A bábolnai csapat a hétvégén a hozzá hasonlóan újonc (az előző szezonban az NB I. Keleti csoportját megnyerő) Szankhoz látogatott. A Bábolna az előző fordulóban 8-0-s vereséget szenvedett hazai pályán az egyik legjobb magyar klubnak számító Zalaegerszeg ellen, és hétvégi ellenfele ugyan könnyebnek tűnt, a BSE most mégis ugyanennyire kapott ki attól a riválisától (igaz, idegenben), amelyet a forduló előtt még megelőzött. 

Az első párokban Tóth Zoltán (551 fa) az első két szettet ugyan szorosan elvitte, de ellenfele egyenlíteni tudott és több összfával otthon tartotta a csapatpontot. Morvai Gábornak (521) nem volt esélye a pontszerzésre. A második párokban Brázik Tamás (528) egy, Imre Barnabás (533) pedig fél szettpontot gyűjtött, de a csapatponthoz ez kevésnek bizonyult. A harmadik körben Lampert Péter (537) és Szász László (559) egy-egy szettpontot szerzett, csapatpontot azonban egyikük sem. A Bábolna vereségével visszacsúszott a tabella kilencedik, utolsó előtti helyére. 

Az ifjúságiak összecsapásán a Bábolna 4-0-s vereséget szenvedett, Morvai Dániel 497 (egy szettpont), Sárai Máté pedig 315 bábut döntött le. A bábolnai ifi a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában