Kempo

2023.10.02. 13:12

Országos bajnokságon remekeltek az esztergomi kempósok

Érmekkel tértek haza a Fighting Kempo Pokorni Team SE esztergom-kertvárosi, illetve sárisápi versenyzői.

Walczer Patrik

Érmekkel térhettek haza a versenyzők

Forrás: Fighting Kempo Pokorni Team

Arany és ezüstérmeket szereztek a Fighting Kempo Pokorni Team SE esztergom-kertvárosi, illetve sárisápi versenyzői, akik az elmúlt hétvégén a zalaegerszegi Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban megrendezett ICO Combat Sport Országos Bajnokságon vettek részt. 

A klub beszámolója szerint a sporteseményen összesen 19 csapat 116 indulója szállt harcba a fényes medáliákért és a trófeákért. Bakk Eszter, a Fighting Kempo-t képviselve két versenyszámban is elindult és mindkét kategóriában sikerült első helyen zárnia, kitartását jól jelzi, hogy a finálékat egyaránt első menetes KO-val nyerte meg. 

Sporttársai közül Ambrus Tamás küzdelmes mérkőzésen K1-ben második helyen végzett, Füle Kevin K1-light kategóriában a döntőben, győzelemmel felérő bunyóval szerzett ezüstérmet. A klub gratulált a versenyzőinek a kiváló eredményekhez, illetve Pokorni Gábornak, Pokorni Gábornénak, Pokorni Milánnak és Pokorni Ádámnak az elvégzett munkáért, hiszen felkészítő edzőkként mindannyian kellő mértékben hozzájárultak a sikeres szerepléshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában