U19

2023.09.18. 10:38

Kiütötte ellenfelét a Tatabánya női csapata

Az U19-es lányok is győzni tudtak.

Kemma.hu

Magabiztosan nyert a Tatabányai SC

Forrás: FB/Opus Tigáz Tatabánya

A Tatabánya  U19-es csapata rekkenő hőségben lépett pályára vasárnap az Ajka otthonában. Egy nagyon védekező szellemű csapattal találkoztak a lányaink, ennek ellenére végig uralták a mérkőzést.  Dominált a TSC-s lányok játéka, mégis azt mondhatjuk, hogy a kapufa éle a hazaiaknak kedvezett, sok helyzetünk kimaradt a hazai csapat masszív védekezése miatt, mégis sikerült 3 gólt rúgnia a lányoknak. 

Szíjj Tímea a 39. percben törte meg az ajkai csapat ellenállását egy szép góllal, majd a lefújást megelőző percben Jónás Nóra gyönyörű lövése is a kapuban landolt. A második félidő elején Tóth Nóra folytatta a sort egy ügyes találattal. Így a lányaink örömmel és győzelemmel hagyhatták el az ajkai pályát.

Leány Regionális U-19 Észak-Nyugati csoport 4. forduló
FC Ajka-Tatabányai SC 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Szíjj (39.), Jónás (45.), Tóth (46.)

A Tatabányai SC női felnőtt csapata kiütéses győzelmet aratott a Törökbálint otthonában. A mérkőzésen végig fölényben játszó Bányász-lányok uralták a zöld gyepet, egy percre sem engedték ki kezükből a meccs irányítását.  Számos szép támadást vezettek, ugyanakkor a védekezésük is jól működött, ellenfelük szinte csak akkor jutott el a kapujukig, amikor az egyetlen góljukat szerezték.  A góllövők névsora igazán impozáns. Horváth Zsófia három gólt szerzett, Mészáros Ivett és Horváth Rita csak egy góllal maradt el mögötte, két-két találatot szerezve, a mérkőzés végén Szilfai Magdolna csapatkapitány tette fel a koronát a csapat teljesítményére egy csodaszép akció végén gólt szerezve. Így 8-1-es győzelmet ünnepelhetett a Bányász női felnőtt csapata.

Regionális női ¾ pályás bajnokság, Délnyugati csoport 3. forduló
Törökbálint-Tatabányai SC 1-8 (0-2)
Gólszerzők: Croydon (50.), illetve Mészáros (5., 47.), Horváth Zs. (29., 52., 65.), Horváth R. (59., 62.), Szilfai (78.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában