NB III

2023.09.24. 19:24

Hatpontos rangadót nyert a Komárom VSE

Nagyon fontos három pontot szerzett a Komárom VSE a kiesési rangadón.

Herczeg István

A Komárom VSE (zöldben) kulcsfontosságú mérkőzést nyert

Forrás: FB/Budaörs

NB III., Észak-Nyugati csoport, 8. forduló
Komárom VSE-Budaörs 2-0 (1-0)
Komárom, vezette: Takács Á. (Holpár G., Cseresznyák Á. Cs.)
Komárom: Bánfalvi - Szabó, Tóth, G. Bíró (Szecsődi, 28.), Sandal (Tímári, 46.), Köles, Irmes, Szénási, Nagy Z., Kalmár (Harangozó, 71.), Popovics (Jankovics, 67.). Vezetőedző: Garami Zsolt.
Budaörs: Borsos - Sebestyén, Khiesz, Berekali, Tányéros, Budai (Gula, 67.), Sajbán M. (Halácsi, 27.), Ferkel (Jász, 46.), Murai, Birtalan (Fényes, 32.), Váradi (Horváth, 46.). Vezetőedző: Ifj. Bognár György.
Gólszerzők: Sandal (42., büntetőből), Jankovics (86.)
Kiállítva: Khiesz (30., Budaörs)

Az utolsó előtti helyen álló Komárom VSE csapata a 14. helyen álló, de pontszámban ugyanannyit szerző Budaörs csapatát fogadta vasárnap hazai közönség előtt. A találkozó harmincadik percében a vendég Budaörs megfogyatkozott, hiszen Khiesz egyből piros lapot kapott. Még a szünet előtt megszerezte a vezetést a KVSE, Sandal Dominik egy büntetőből volt eredményes. A térfélcserét követően igyekezett megtartani előnyét a Komárom, de nem csak megtartotta, hanem meg is duplázta az előnyt a 86. percben, hiszen a 17 éves Jankovics Máté is megszerezte első gólját a bajnokságban, így a KVSE megelőzte a Budaörs csapatát a tabellán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában