Vonatbaleset Ácson

2023.09.05. 14:00

Drámai meccs a mennyei megyeiben: haláleset szakította meg a csapat útját

Embert gázolt a vonat Komárom és Ács között, annak ellenére, hogy a sorompó tilos jelzést mutatott.

Kun Attila

Kevésen múlott, hogy a Komárom felől érkező csévi vendégjátékosok le ne késsék a vasárnapra kiírt Ácsi Kinizsi–Piliscsév területi másodosztályú labdarúgó-mérkőzés 16 órás kezdését.  Az ok egy szörnyű tragédia volt, hiszen – ahogyan arról már beszámoltunk – az egyik ácsi vasúti átjáróban vonatgázolás történt. 

– Ahogyan egy, a vonatról leszálló személytől megtudtuk, nagyjából három perccel a balesetet követően értünk a lezárt átjáróhoz – tudtuk meg Klányi Norberttől, a Piliscsévi SE technikai vezetőjétől. Néhány méterre álltunk meg a tragédia helyszínétől, láttuk a holttestet és azt is, hogy milyen szörnyű baleset történt. Személyautókkal érkeztünk, amint tudtunk, megfordultunk. Egy másik átjáróban nyitva volt a sorompó, így időben az ácsi sporttelepre értünk. Bár volt egy kis kapkodás a mérkőzés előtt, időben kezdeni tudtunk. 

Az eset okozta sokk a mérkőzés végére oldódhatott a piliscsévi labdarúgókban, akik a 88. és 89. percben szerzett gólokkal – ráadásul egy kiállítás miatt emberhátrányban játszva – fordítottak és győztek 2-1-re

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában