NB III.

2023.08.13. 19:57

3 meccs, 9 pont: már csak a Bányász hibátlan a bajnokságban

Egyelőre minden meccsét megnyerte az Opus Tigáz Tatabánya.

Herczeg István

Bányásznapi rangadóra készül a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Ugyan a Budaörs a forduló előtt még nem szerzett pontot, a Tatabánya pedig az összeset, mégis nehéz feladatnak ígérkezett Gyürki Gergőéknek a budaörsi kirándulás. Ennek ellenére még a huszadik percre sem váltott az óra, máris kétgólos tatabányai vezetést lehetett leolvasni az eredményjelzőről. A szünet után a zöld-fehér csapat ugyan szépített, de ez egyáltalán nem szegte kedvét az Opus Tigáz Tatabányának. 

A 64. percben Soltész Barnabás beadását Árvai Dániel fejelte a kapu bal oldalába, amivel 3-1 lett az állás, de  a 71. percben Kocsis Gergő indította középen Letenyei Zalánt, aki a tizenhatosnál elküldte a védőt szódáért, majd a kapust is a védő után zavarta, és 8 méterről a bal felsőbe lőtte a szezon egyik legszebb gólját! Így pedig magabiztos győzelmet aratott a Bányász, ezzel pedig hibátlanul áll a tabella elején. A Budaörs három meccs után nulla ponttal sereghajtó.

NB III., Észak-Nyugati csoport, 3. forduló
Budaörs-Opus Tigáz Tatabánya SC 1-4 (0-2)
Budaörs, vezette: Iványi G. (Vörös D., Jakab B.)
Budaörs: Borsos - Petneházi, Lami, Fényes, Tányéros (Gula, 54.), Budai, Fekete (Katona, 46.), Ribár (Berekali, 64.), Halácsi (Váradi, 75.), Birtalan, Erdey (Jász, 46.). Vezetőedző: Ifj. Bognár György.
Tatabánya: Lóth - Klausz (Hadobás, 75.), Kiprich (Székely, 26.), Krupánszki, Forró (Katona, 58.) - Kovács, Szegleti, Letenyei - Kocsis (Német, 75.), Árvai, Szegő (Soltész, 58.). Vezetőedző: Gyürki Gergő.
Gólszerzők: Halácsi (55.), illetve Szegő (11.), Kocsis (19.), Árvai (64.), Letenyei (73.)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában