NB III.

2023.07.09. 12:12

Nagyon simán verte ellenfelét az Opus Tigáz Tatabánya

Kemma.hu

Egyelőre minden meccsét megnyerte az Opus Tigáz Tatabánya

Forrás: FB/TSC

Az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő Opus Tigáz Tatabánya a Gyirmót II. és a Csákvár után harmadik edzőmeccsére készült, ezúttal a szintén NB III.-as Eger volt az ellenfél. Az Opus Tigáz Tatabánya a Balla - Klausz, Kiprich, Krupánszki, Székely, Szegő - Molnár, Kovács, Soltész, Szegleti - Árvai összeállításban lépett pályára. Nem kellett sokat várni az első gólra, a 11. percben Szegő Imre szöglete után Molnár  stukkolt a kapuba, 1-0. A 30. percben ismét Szegő volt az előkészítő, a Budaörsről visszatérő Soltész Barna fejesével már 2-0 volt az állás. A szünetben Székely Ervin és Szegleti Gergely helyett Hadobàs Zétény és Letenyei Zalán a pályán. A 64. minutumban Soltész ezúttal előkészítő volt, Árvai lőtte a Tatabánya harmadik gólját. Egy perccel később "sort cserélt" a Bányász, Klausz Ádám, Kovács István, Krupánszki Balázs, Molnár Tibor és Szegő Imre helyett Angyal Dániel, Német Attila, Német Dániel, Zacsek Csaba és Márton Tibor került a pályára. A góloknak még így sem volt vége, hiszen a fiatal Zacsek Csaba is betalált, a sort pedig Soltész Barna zárta, így 5-0 lett a vége. 

“A mérkőzés folyamán visszakaptam azokat a labdaszerzési elemeket, amelyeket a hét folyamán gyakoroltunk. Voltak nagyon intenzív periódusaink, ilyenkor nagyon energikusan játszottunk, ezek nagyon tetszettek! Továbbá tetszett a fiatalok bátor beállása a mérkőzésbe" - mondta el Gyürki Gergely.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában